Мохіто з кавуна

Мохіто з кавуна

Нам знадобиться:

  • м’якоть кавуна – 450 г
  • листя м’яти – 10 шт.
  • ром – 100 г
  • цукор – 2 ст. л.
  • сік половини лайма
  • кубики льоду – за смаком

Спосіб приготування:

У чашу блендера викласти м’якоть кавуна (без кісточок) і залити ромом.

В мисці змішати листя м’яти, сік лайма і цукор.
Отриману масу також викласти у чашу блендера і збити до однорідності.

Розлити алкогольний мохіто з кавуна у склянки, додати кубики льоду і прикрасити за бажанням.

як приготувати алкогольний мохіто з кавуна

Смачного 😉

0 коментарів до “Мохіто з кавунаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *