Печиво Шоковальзе

Печиво “Шоковальзе”

Нам знадобиться:

  • борошно – 200 г
  • цукор – 140 г
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • какао – 2 ст. л.
  • яйця – 2 шт.
  • шоколад – 160 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • вершкове масло – 85 г
  • шоколадні шматочки – 50 г
  • журавлина в’ялена (або вишні) – 50 г
  • олія

Спосіб приготування:

Ставимо на водяну баню шматочки шоколаду і масло, спочатку не чіпаємо, потім перемішуємо.

Всипаємо цукор, розчиняємо його в гарячій масі.

Знімаємо з бані і додаємо яйця, перемішуємо.

Окремо змішуємо: борошно, сіль, розпушувач, какао і висипаємо в шоколадну основу, знову перемішуємо.

Шоколад порубати і разом з ягодами всипати в масу, вимішати і поставити тісто в холодильник на півгодини.

Змащуємо форму олією і викладаємо за допомогою двох ложок тісто у вигляді кружечків. Випікаємо 10-12 хвилин в розігрітій духовці при 180 градусів.

Печиво “Шоковальзе” готове.

рецепт печива Шоковальзе

Смачного 😉

0 коментарів до “Печиво “Шоковальзе”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *