Овочевий салат з рисовою локшиною

Нам знадобиться:

Для салату: 

  • рисова локшина – 400 г
  • огірок – 2 шт.
  • болгарський перець – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • пекінська капуста – 1/2 шт.
  • авокадо – 1 шт.
  • цибуля зелена – 1 пучок

Для заправки:

  • шпинат 100 г
  • кінза – 1/2 пучка
  • часник – 4 зуб.
  • соус табаско – кілька крапель
  • винний оцет – 1ст. л.
  • оливкова олія – 1/2 склянки
  • сіль 1/2 – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Відварити рисову локшину за інструкцією на упаковці (в підсоленій воді + 1 ст. л. оливкової олії), остудити і якщо локшина довга, то порізати.
Всі овочі нарізати тонкими смужками, капусту тонко нашаткувати.

Шпинат + кінзу + часник + табаско + оливкову олію – збити в блендері, посолити і полити оцтом, перемішати і дати настоятися 10-20 хвилин.

Змішати локшину з нарізаними овочами і заправити отриманою масою, дати настоятися кілька хвилин.

рецепт овочевого салату з рисовою локшиною

Смачного 😉

0 коментарів до “Овочевий салат з рисовою локшиноюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *