Морквяний пиріг з апельсином

Морквяний пиріг з апельсином

Нам знадобиться:

  • цукор – 70 г
  • борошно – 70 г
  • розпушувач – 5 г
  • морква – 100 г
  • апельсин – 1 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • оливкова олія – 70 мл
  • кориця
  • цукрова пудра 40 г

Спосіб приготування:

Міксером збити оливкову олію, цукор і корицю, протягом 2 хвилини. Додати яйце і знову перемішати.

Натерти цедру апельсина, додати в міксер сік апельсина, а цедру залишити на потім.

Борошно змішати з розпушувачем, просіяти і додати в міксер, знову перемішати. У тісто додати натерту моркву.

Форму змастити вершковим маслом, перелити тісто і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40-45 хвилин.

Змішати цукрову пудру з 20 мл води і цедрою. Змастити цією глазур’ю готовий пиріг.

Рецепт морквяного пирога з апельсином

Смачного 😉

0 коментарів до “Морквяний пиріг з апельсиномДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *