Римський салат з квасолею

Римський салат з квасолею

Нам знадобиться:

  • квасоля – 1 склянка
  • червона цибуля – 1/4 шт.
  • філе анчоуса в олії – 4 шт.
  • часник – 1/2 зуб.
  • бальзамічний оцет – 50 мл
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • сушений орегано (або чебрець) – дрібка
  • кунжут

Спосіб приготування:

Квасолю замочити на ніч і відварити за інструкцією на упаковці. Воду злити, остудити.

Цибулю нарізати півкільцями і залити 50 мл оцту і 50 мл води, поставити на 20 хвилин на малий вогонь.

В цей час готуємо заправку: дрібно рубаємо часник, додаємо дрібно нарізані анчоуси, орегано і оливкову олію. Розминаємо як слід виделкою.

Коли цибуля замаринувалась, викладаємо в салатник квасолю.

Після цього кладемо цибулю і заправку. Ретельно перемішуємо, зверху посипаємо салат кунжутом.

рецепт римського салату з квасолею

Смачного 😉

0 коментарів до “Римський салат з квасолеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *