Нам знадобиться:
- вершкове масло – 60 г
- молоко – 500 мл
- шпинат – 200 г
- борошно – 40 г
- сир – 100 г
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Ставимо на вогонь кастрюльку з вершковим маслом, додаємо борошно, потім потроху, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудки, вливаємо молоко. І постійно помішуючи варимо до загустіння соусу.

Сир натираємо на крупній тертці. Додаємо в гарячий соус.

Перемішуємо.

Шпинат з’єднуємо з половиною соусу і збиваємо блендером (якщо шпинат дрібно нарізаний, то можна цей крок пропустити).

З’єднуємо з рештою соусу.

Приправляємо сіллю за смаком і перемішуємо. Подаємо теплим або повністю охолодженим. Зберігати такий соус краще накритим харчовою плівкою.

Смачного 😉

0 коментарів до “Сирний соус зі шпинатом”Додати →