Шоколадне масло

Шоколадне масло

Нам знадобиться:

  • вершки домашні (більше 35%) – 200 г
  • какао-порошок – 1,5 ч. л.
  • цукрова пудра – 2 ст. л.
  • сіль – дрібка

Спосіб приготування:

Вершки збити міксером на високій швидкості з додаванням солі.

Через 5-8 хвилин інтенсивного збивання якісні вершки зіб’ються в масло і виділять маслянку (сколотини). Злити маслянку в іншу ємність.

До вершків всипати какао-порошок і цукрову пудру. Якщо додасте цукор, то він не розчиниться і в маслі залишаться крупинки.

Збивати ще протягом 1-2 хвилин, щоб какао добре вмішалося в масло.

Шоколадне масло готове!

рецепт шоколадного масла

Шоколадне масло можна зберігати замороженим. Для цього рекомендуємо викласти його в пластмасові баночки з кришками.

Смачного 😉

0 коментарів до “Шоколадне маслоДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *