Соус-маринад “Чімічуррі”

Нам знадобиться:

  • кінза – 1 пучок
  • петрушка – 1 пучок
  • оливкова олія – 50 мл
  • часник – 5 зуб.
  • сіль за смаком
  • лайм – 1/2 шт.

Спосіб приготування:

Промийте зелень. Відокремте листочки від стебел і покладіть їх у чашу блендера.

Додайте оливкову олію.

Збийте зелень блендером.

Додайте часник, при необхідності влийте ще оливкову олію. Знову увімкніть блендер

Додайте сіль, перець, сік і цедру лайма, ретельно перемішайте.
В ньому можна маринувати м’ясо перед приготуванням або подати соус «Чімічуррі» до смаженого м’яса.

Соус-маринад Чімічуррі

Смачного 😉

0 коментарів до “Соус-маринад “Чімічуррі”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *