Сливовий соус

Пряний сливовий соус до м’яса

Нам знадобиться:

  • сливи без кісточок – 300 г
  • цукор – 40 г
  • палочка кориці – 1 шт
  • зірочка бадьяна – 1 шт

Спосіб приготування:

Зі слив видаляємо кісточки, м’якоть нарізаємо на невеликі шматки. Кладемо в каструльку, додаємо цукор, бадьян і корицю.

Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і проварюємо протягом 5 хв.

Виймаємо корицю і бадьян, перетираємо соус блендером.

Якщо шкірка у слив ніжна, через сито соус можна не перетирати.

Сливовий соус

Подаємо теплим або повністю охолодженим. Сливовий соус чудово підкреслює смак будь-якого м’яса – курятини, свинини, яловичини, баранини.

Смачного 😉

0 коментарів до “Пряний сливовий соус до м’ясаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *