Маринад для шашлика на мінералці

Маринад для шашлика на мінеральній воді

Нам знадобиться (на 3 кг м’яса):

  • мінеральна вода – 1 л.
  • олія – 2 ст. л.
  • цибуля – 1 кг.
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Мінеральна газована вода підійде і для свинини, і для курки. Шашлик вийде дуже ніжним. Для початку підготуємо м’ясо (у нас – свиняча шия): помийте, обсушіть, видаліть плівку. Складіть в емальовану ємність, попередньо порізавши порційними шматками.

Поріжте для маринаду цибулю.

Перемішайте руками цибулю, сіль, спеції і шматочки м’яса.

Залийте все мінеральною газованою водою. Мінеральна вода має нейтральний смак, тому всі спеції, який будуть додані до м’яса «дійдуть» до нього в незмінному вигляді і додадуть страві неповторного смаку.

Тепер можна відправляти майбутній шашлик в прохолодне місце на всю ніч (12-15 годин). Перед приготуванням мінералку злийте, а цибулю використовуйте на свій розсуд. Її можна обсмажити на шампурах, а можна залишити для іншої страви.

Смачного 😉

0 коментарів до “Маринад для шашлика на мінеральній водіДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *