Карамельний соус

Нам знадобиться:

  • цукор – 200 г
  • вершкове масло – 150 г
  • вершки 35 % – 125 мл.

Спосіб приготування:

Цукор пересипаємо в каструльку з подвійним дном і ставимо на малий вогонь. Розтоплюємо цукор до стану карамелі, поки не зникнуть всі кристалики цукру. Бажано не мішати, але якщо вже дуже хочеться прискорити процес, то можна тільки в самому кінці процесу.

Готову карамель знімаємо з вогню і вводимо вершкове масло, інтенсивно розмішуємо до отримання однорідної консистенції.

Так само вводимо вершки.

Готовому карамельному соусу даємо повністю вистигнути, а потім використовуємо для приготування і декору різних кондитерських виробів.

Карамельний соус

Смачного 😉

0 коментарів до “Карамельний соусДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *