Різдво Христове – світле, важливе, особливо шановане віруючими людьми свято, якого чекають цілий рік. На Різдво, як і на Новий рік, прийнято готувати багатий святковий стіл і збиратися за ним всією сім’єю, щоб відзначити найважливіше християнське свято.
Різдвяна трапеза складається з двох частин. Перша – це вечір 6 січня. Це день суворого посту і їсти можна тільки після того, як у небі з’явиться перша зірка. 7 січня піст закінчується. Друга частина – це різдвяне гуляння з м’ясом і вином.
Меню для різдвяного столу:
Для того щоб переглянути рецепт просто натисніть на картинку чи назву страви.
Пшенична кутя
Канапе з паштетом
Крабовий салат “Ялинка”
Салат із куркою і ананасами
Салат “Різдвяний вінок”
Яловичина з бринзою і в’яленими томатами
Качка в соєво-апельсиновій глазурі
Запечена бараняча ніжка
Курка “Лицарська”
Тістечка “Гранати”
П’яна груша
Торт “Вишня під снігом”
У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ!
З Різдвом Христовим!
0 коментарів до “Що приготувати на Різдво?”Додати →