Салат з мідіями і кедровими горішками

Нам знадобиться:

  • мідії – 100 г
  • кільця кальмарів – 50 г
  • рукола – 100 г
  • сир моцарела – 100 г
  • помідори черрі – 8 шт.
  • кедрові горішки – 50 г
  • прованські трави – 10 г
  • оливкова олія – 10 мл
  • соєвий соус – 10 мл
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

На попередньо розігрітій сковороді обсмажити мідії і кільця кальмарів.

Нарізати помідори і моцарелу половинками-четвертинками (у даному рецепті використовувались міні-кульки сиру і помідори черрі, тому якщо у вас звичайні томати і велика кулька моцарели – наріжте їх середніми кубиками).

Змішайте в окремій чашці оливкову олію, соєвий соус і прованські трави. В цілому можна зробити суміш з трав самостійно: з базиліка, розмарину, майорану і інших трав, які ви любите.

Руколу можна порвати руками, а можна залишити як є.

Змішати всі інгредієнти і посипати кедровими горішками. Подавати з білим сухим вином.

Рецепт салату з мідіями і кедровими горішками

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат з мідіями і кедровими горішкамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *