Салат з брокколі

Салат з брокколі

Нам знадобиться:

  • брокколі – 500 г
  • журавлина сушена – жменя
  • кеш’ю – жменя
  • цибуля шалот – 1 шт.
  • оливкова олія – 50-60 мл.
  • бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • мед – 1 ч. л.
  • діжонська гірчиця – 1 ст. л.
  • зелена цибуля – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Сушену журавлину добре промити і просушити на паперовому рушнику.

Цибулю-шалот (можна замінити звичайною цибулею) порізати невеликими шматочками.

Горіхи кеш’ю підсмажити на сухій сковороді.

Брокколі відварити 2-3 хв. в підсоленій воді і облити холодною водою для збереження кольору. Коли брокколі охолоне, розділити на невеликі суцвіття і покласти в салатник.

Приготувати заправку: змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, гірчицю, дрібно нарізану зелену цибулю, сіль і перець. Добре перемішати до однорідної консистенції.

До брокколі додати цибулю.

Потім журавлину і кеш’ю.

Полити заправкою і добре, але акуратно перемішати, намагаючись не сильно пошкодити суцвіття брокколі.

Салат з брокколі готовий!

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат з брокколіДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *