Салат Салпіко

Салат “Салпіко”

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 600 г
  • морква невелика – 2 шт.
  • кукурудза консервована – 100 г
  • горошок зелений свіжозаморожений (або консервований) – 100 г
  • яблуко зелене – 1-2 шт.
  • ізюм без кісточок – 50 г
  • червона цибуля – 1/2 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • петрушка – 1 невеликий пучок
  • майонез – 100 г
  • сметана – 1 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді і порізати кубиками.

Моркву очистити і натерти на крупній тертці, бланшувати натерту моркву в киплячій воді разом з горошком кілька хвилин (якщо використовуєте консервований горошок – його бланшувати не потрібно).

Дрібно нарізати цибулю, яблука кубиками.

Картоплю нарізати тонкою соломкою і проварила в киплячій підсоленій воді (в глибокій сковороді) 5 хвилин.

Подрібнити петрушку.
Ізюм обдати окропом і обсушити паперовою серветкою.

Змішати всі підготовлені продукти. Посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом і додати ложку сметани. Акуратно все перемішати.

Рецепт салату "Салпіко"

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат “Салпіко”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *