рецепт салату гранатова горка

Салат “гранатова гірка”

Нам знадобиться:

  • м’ясо (телятина) – 150 г
  • зелена редька – 1 шт.
  • твердий сир (пармезан) – 70 г
  • майонез – 3 ст.л.
  • кріп – 2 гілочки
  • чилі – за смаком
  • петрушка – 2 гілочки
  • зелена цибуля – 1 перо
  • маринований огірок (маленький) – 1 шт.
  • гранат (зерна) – 4-5 ст.л.
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

М’ясо наріжемо соломкою і поставимо смажитися до готовності.

Готуємо заправку для салату з майонезу, нарізаного кропу і шматочка чилі. Маринований огірок натерти на дрібній тертці і додати в заправку. Добре перемішати.

Наріжемо зелену редьку соломкою. Сир натерти на тертці.

Збираємо салат шарами:

нижній шар – це мясо. Промащуємо заправкою, посипаємо нарізаною петрушкою і зернами граната;

другий шар – це редька. Так само промащуємо майонезним соусом, посипаємо петрушкою і зернами граната;

третій шар – це сир, заправка, петрушка, зерна граната. Прикрашаємо завитками зеленої цибулі. Дати салату настоятися в прохолодному місці півгодини.

салат гранатова гірка

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат “гранатова гірка”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *