Гарбузово-карамельний чізкейк

Нам знадобиться:

  • вівсяне печиво – 150 г
  • мед – 15 г
  • молоко – 25 г
  • желатин – 16 г
  • вода (для желатину) – 100 г
  • сир вершковий – 280 г
  • вершки (33%) – 200 г
  • пюре гарбузове – 150 г
  • варене згущене молоко – 100 г
  • цукрова пудра – 2 ст.л.

Спосіб приготування:

Зробити основу. Вівсяне печиво за допомогою блендера перетворити в крихту. Змішати з медом і молоком. Добре перемішати. Маса повинна вийти досить щільною. У роз’ємну форму (діаметром 18-20 см) викласти основу з печива товщиною 0,8-1 см. Прибрати форму з основою в холодильник.

Желатин замочити у воді для розбухання. У сотейнику з’єднати гарбузове пюре і варене згущене молоко. Якщо гарбузове пюре дуже густе, додати трохи води і поставити на малий вогонь. Масу довести до кипіння. Додати набряклий желатин і перемішати на малому вогні до повного розчинення желатину.

З’єднати гарячу гарбузово-карамельну масу з вершковим сиром. Додати 2 ст.л. цукрової пудри. Ретельно збити мікс. Щоб колір готового чізкейку був яскравим, на цьому етапі додати пару крапель харчового барвника оранжевого кольору.

В окремій мисці збити охолоджені вершки. Потім акуратно ввести їх до гарбузово-карамельної маси. Акуратно перемішати за допомогою лопатки.

Перелити начинку в форму з основою з печива. Відправити чізкейк в холодильник на кілька годин.

Готовий чізкейк акуратно вийняти з форми і подавати до столу.

Гарбузово-карамельний чізкейк виходить неймовірно ніжним і смачним!

Гарбузово-карамельний чізкейк

Смачного 😉

0 коментарів до “Гарбузово-карамельний чізкейкДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *