Домашні батончики “Баунті”

Нам знадобиться:

  • кокосова стружка – 200 г
  • вершки – 100 г
  • масло вершкове – 70 г
  • цукрова пудра – 70 г
  • лікер кокосовий – 2 ч. л.
  • чорний шоколад -200 г

Спосіб приготування:

У мисці змішуємо кокосову стружку і цукрову пудру.
У чашу блендера кладемо зм’якшене вершкове масло і вершки, збиваємо на низькій швидкості до однорідної густої маси.
Після цього, перекладаємо отриману масу в миску з кокосовою стружкою і пудрою, додаємо лікер і ретельно перемішуємо.

Форму застеляємо пергаментом. З отриманої кокосової начинки формуємо подовгасті батончики. Кладемо в холодильник на 1 годину.

За кілька хвилин до того, як будемо виймати батончики з холодильника, розтоплюємо шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці.

Поки остигає шоколад, дістаємо з холодильника батончики. За допомогою столової ложки і виделки, кокосовий батончик опускаємо в ледь теплий шоколад. За бажанням, посипаємо зверху кокосовою стружкою і знову відправляємо у холодильник на 1 год.

як приготувати баунті вдома рецепт

Смачного 😉

0 коментарів до “Домашні батончики “Баунті”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *