Суп-пюре з зеленого горошку з м’ятою

Нам знадобиться:

  • зелений горошок – 800 г
  • овочевий бульйон – 500 мл
  • оливкова олія – 1 ст.л.
  • цибуля – 1 шт.
  • стебло селери
  • пучок зеленої цибулі
  • пучок м’яти
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Нарізати цибулю і селеру.

Додати овочі в сотейник з розігрітою оливковою олією і смажити пару хвилин, помішуючи.

Влити овочевий бульйон, довести до кипіння.

Додати зелений горошок і спеції. Варити на малому вогні 10 хвилин.

Зняти з вогню. Додати нарізану м’яту.

Збити блендером до однорідності.

Подавати суп, прикрасивши свіжою м’ятою і зеленим горошком. При бажанні можна заправити натуральним йогуртом.

рецепт супу-пюре з зеленого горошку з м'ятою

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп-пюре з зеленого горошку з м’ятоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *