Пиріг з яловичиною

Нам знадобиться:

  • тісто листкове – 2 листа
  • фарш з яловичини – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • перець чилі – 1/2 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для обсмажування
  • петрушка

Спосіб приготування:

Перець чилі і цибулю дрібно нарізаємо.

Обсмажуємо на олії протягом 3-5 хвилин на середньому вогні, додаємо яловичий фарш, солимо і перчимо. Смажимо до готовності, даємо трохи охолонути.

Петрушку дрібно нарізати.

Відокремлюємо жовток від білка. Змішуємо фарш, петрушку і білок (жовток нам знадобиться пізніше для змащування).

Розкачуємо 2 листи тіста. Розміщуємо один лист тіста на килимок для випічки. Рівномірно розкладаємо на нього начинку.

Накриваємо другим листом тіста, защіпаємо краї, змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 200 ° С духовку на 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Для акуратного візерунка я використовувала спеціальний фігурний ніж. Можна нарізати тісто полосками або зробити плетенку, чи просто накрити суцільним листом тіста.

Пиріг з яловичиною готовий!

Пиріг з яловичиною

Смачного 😉

0 коментарів до “Пиріг з яловичиноюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *