Суп-пюре із кукурудзи

Пікантний суп-пюре із кукурудзи

Нам знадобиться:

  • сметана – 200 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • олія- для смаження
  • гострий зелений перець – 2 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • курячий бульйон – 1,5 л
  • консервована кукурудза – 2 банки
  • морські гребінці (за бажанням) – 8 шт.

Спосіб приготування:

У каструлі розтоплюємо шматок вершкового масла, обсмажуємо крупно нарізану цибулю.

Поки цибуля смажиться, дрібно наріжте гострий перець і часник. Додати до цибулі і продовжувати смажити ще 5 хвилин.

В окремому ковші прогрійте олію для смаження (2 ст. л.) і додайте до неї вершкове масло.

Гребінець, перш ніж його смажити, повинен бути розморожений і насухо витертий паперовими серветками з усіх боків. Обсмажуйте його в гарячій олії до золотистої скоринки, періодично поливаючи розтопленим маслом з дна ковша.

Готові гребінці викладіть на окрему тарілку, а масло додайте до цибулі з перцем.

Кукурудзу всипте в каструлю з цибулею і перцем.

Залийте курячим бульйоном і додайте сметану.
Накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні 15-20 хвилин.

Після цього, за допомогою блендера перетворіть суп у пюре.

Готовий суп-пюре із кукурудзи акуратно прикрасьте гребінцями.

рецепт супу-пюре з кукурудзи

Смачного 😉

0 коментарів до “Пікантний суп-пюре із кукурудзиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *