М'ясна солянка

М’ясна солянка

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 200-250 г
  • ковбасні вироби – 350 г
  • мариновані огірки – 2 шт.
  • розсіл – 1/2 склянки
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • рис – 1/3 склянки
  • маслини – 1/2 банки
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • часник – 2 зуб.
  • зелень
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Налити у велику каструлю воду. Покласти філе і варити 20 хвилин, періодично знімаючи піну.

Нарізати ковбасні вироби, трохи їх підсмажити.

Вийняти куряче філе і нарізати невеликими шматочками. Додати в каструлю ковбасні вироби і філе. Також потрібно додати рис.

Обсмажити на сковорідці дрібно нарізану цибулю (близько хвилини), після чого додати моркву, і ще через хвилину томатну пасту та подрібнений часник.  Тушкуйте приблизно 5 хв.

Додати в солянку нарізані огірки та маслини, влити розсіл з-під огірків.

Тепер додайте в каструлю зажарку (цибуля, морква), подрібнену зелень. Посоліть та поперчіть за смаком. Варіть ще 10 хвилин.

М’ясна солянка подається зі шматочком лимона і сметаною.

рецепт м'ясної солянки

Смачного 😉

0 коментарів до “М’ясна солянкаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *