грибний вершковий суп

Грибний вершковий суп

Нам знадобиться:

  • печериці – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • картопля – 1-2 шт.
  • сир плавлений – 70-100 г
  • молоко (вершки) – 100 г
  • олія – 1 ст. л.
  • кріп – 1 пучок
  • сіль за смаком
  • перець – за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю наріжте кубиками середнього розміру, залийте водою і поставте варити.

картопля

Варіть 5-7 хвилин після закипання.

Приготуйте зажарку. Печериці наріжте пластинками, цибулю дрібними кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.

зажарка

Додайте трохи олії і обсмажте гриби з овочами протягом 3 хвилин, періодично помішуючи.

готова зажарка

Вилийте зажарку в суп і варіть ще приблизно 7-10 хвилин. Додайте в суп невеликі шматочки плавленого сиру, молоко або вершки.

плавлений сир

Дайте закипіти і зніміть з вогню. Добавте в суп дрібно нарізану зелень кропу, накрийте його кришкою і дайте настоятися не менше 10 хвилин.

кріп
Смачного! 😉

0 коментарів до “Грибний вершковий супДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *