Єврейський кукурудзяний суп-пюре

Єврейський кукурудзяний суп-пюре

Нам знадобиться:

кукурудза консервована – 400 г
болгарський перець – 2 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
часник – 2 зуб.
вершки – 500 мл
молоко – 500 мл
оливкова олія – 2 ст. л.
сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію і викладаємо подрібнений часник, порізану цибулю (кубиками) і терту моркву з перцем. Обсмажуємо близько 7 хвилин, періодично помішуючи.

В каструлю викладаємо кукурудзу і пасеровані овочі.

В каструлю наливаємо вершки і молоко. Доводимо до кипіння і варимо суп 5-7 хв.

Збиваємо блендером і за бажанням перетираємо через сито. Солимо, перчимо за смаком.

Єврейський кукурудзяний суп-пюре готовий.

рецепт супу-пюре з кукурудзи

Смачного 😉

0 коментарів до “Єврейський кукурудзяний суп-пюреДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *