Філе індички в духовці

Філе індички в духовці

Нам знадобиться:

  • філе стегна індички – 900 г
  • гірчиця французька в зернах – 2 ст. л.
  • чебрець свіжий – 3 гілочки
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Філе стегна індички посолити, поперчити, намастити гірчицею і викласти гілочки чебрецю. Чебрець, можна замінити на розмарин, страва тоді отримає інший смак і аромат.

Згорнути в рулет, не затягуючи нитками.

Загорнути кожен рулет у фольгу, так щоб шви опинилися зверху. При приготуванні сік залишиться всередині і м’ясо вийде ніжним і соковитим. Можна загорнути в два шари, щоб фольга не порвалася.

Викласти в форму для запікання. Розігріти духовку до 180 градусів і готувати протягом 1,5 годин. (Час приготування збільшити, якщо вага індички більша).

Філе індички в духовці готове.

рецепт індички в духовці

Смачного 😉

0 коментарів до “Філе індички в духовціДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *