Нам знадобиться:
- часник – 3-4 зуб.
- горілка – 500 мл
- гострий червоний перець – 1-2 шт.
Спосіб приготування:
З червоним стручковим перцем потрібно бути обережним. Настоянка може вийти занадто гострою, або навпаки… Тому спробуйте перець, чи дуже він гострий. Вибирайте на власний смак. Із червоного перця потрібно акуратно вийняти зернятка.
Для настоянки підійде будь-яка скляна пляшка, головне, щоб її можна було закрити і в неї поміщались основні інгредієнти. Кидаємо в пляшку стручок перцю.
Туди ж додаємо почищений, нарізаний часник.
Після цього, заливаємо все горілкою.
Закриваємо кришкою і гарно збовтуємо.
Зазвичай настоянки зберігають у прохолодному темному місці. Настоянка на червоному перці і часнику готується недовго – 3-4 дні, а через тиждень вона буде гарного жовтого відтінку і матиме тонкий присмак.
Смачного 😉
0 коментарів до “Настоянка на червоному перці і часнику”Додати →