Запечені індичі гомілки

Нам знадобиться:

  • індичі гомілки – 2 шт. (1 кг)
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • перець чилі – маленький шматочок
  • паприка – 1 ч. л.
  • кмин – 1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • чорний перець – 1/3 ч. л.
  • оливкова олія – 3-4 ст. л.
  • чебрець – декілька гілочок
  • розмарин – декілька гілочок

Спосіб приготування:

У чашу блендера покласти нарізану половину цибулини, часник, всі спеції і оливкову олію. Подрібнити до кашоподібного стану. Попередньо обсмалені індичі ніжки змастити сумішшю (під шкірою теж змастити). Викласти в форму для запікання. Половину цибулини, що залишилась, нарізати шматочками і обкласти навколо ніг. Туди ж покласти по кілька гілочок чебрецю і розмарину.

Полити трохи дно форми оливковою олією і поставити в розігріту до 200 °С духовку. Готувати до готовності (1-1,5 год.). Постійно поливати гомілки соком, що виділяється.

Смачного 😉

0 коментарів до “Запечені індичі гомілкиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *