Вареники з квашеною капустою

Вареники з квашеною капустою

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • борошно – 300-400 г
  • яйця – 1 шт. (пісний варіант без яйця)
  • вода – 150 мл.
  • сіль – щіпка

Для начинки:

  • квашена капуста – 300 г
  • олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Квашену капусту віджати, якщо кисла, то промити і стушити на розігрітій олії, на середньому вогні під кришкою 20 хвилин. З води, борошна, солі і яйця (пісний варіант – без яйця) замісити тісто, накрити його і дати постояти 20-30 хвилин.

Потім розділити тісто навпіл і кожну частину тонко розкачати качалкою і склянкою наробити кружечків.

На кожен кружечок покласти капусту і зліпити вареники.

Готові вареники відварити у великій кількості окропу. Як тільки вкинули вареники, перемішайте їх дерев’яною ложкою, щоб не пристали до дна каструлі. Варити їх на середньому вогні 5-7 хвилин після закипання. Відкинути на друшляк або вийняти вареники шумівкою.

Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору (можна також додати бекон) і додати до вареників.

рецепт вареників з квашеною капустою

Смачного 😉

0 коментарів до “Вареники з квашеною капустоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *