Нам знадобиться:
- оселедець (філе) – 500 г
- цибуля – 2-3 шт.
- лавровий лист 2-3 шт.
- оцет столовий – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Оселедець очистіть від плівки, відріжте голову, хвіст, видаліть хребет і кістки. Отримане філе промийте і наріжте на невеликі шматочки.
Цибулю наріжте на півкільця або кільця (за вашим бажанням).
На дно великої тарілки викладаємо перший шар оселедця, солимо і перчимо, поливаємо кількома краплями оцту, ставимо лавровий лист, після цього шар цибулі политий оцтом. Після цього, чергуючись повторюємо шари, поки не закінчиться риба.
Заповнену миску з оселедцем накриваємо плоскою тарілкою і зверху ставимо прес. Ставимо в такому вигляді в холодильник. Через 1-2 дні маринований оселедець можна подавати до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Оселедець, маринований з цибулею”Додати →