оселедець, маринований з цибулею

Оселедець, маринований з цибулею

 Нам знадобиться:

  • оселедець (філе) – 500 г
  • цибуля – 2-3 шт.
  • лавровий лист 2-3 шт.
  • оцет столовий – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Оселедець очистіть від плівки, відріжте голову, хвіст, видаліть хребет і кістки. Отримане філе промийте і наріжте на невеликі шматочки.

Цибулю наріжте на півкільця або кільця (за вашим бажанням).

На дно великої тарілки викладаємо перший шар оселедця, солимо і перчимо, поливаємо кількома краплями оцту, ставимо лавровий лист, після цього шар цибулі политий оцтом. Після цього, чергуючись повторюємо шари, поки не закінчиться риба.

Заповнену миску з оселедцем накриваємо плоскою тарілкою і зверху ставимо прес. Ставимо в такому вигляді в холодильник. Через 1-2 дні маринований оселедець можна подавати до столу.

рецепт маринованого оселедцю

Смачного 😉

0 коментарів до “Оселедець, маринований з цибулеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *