Скумбрія на грилі

Скумбрія на грилі

Нам знадобиться:

  • скумбрія – 1 шт.
  • кріп – пучок
  • часник – 1 зубчик
  • олія – 3 ст. л.
  • лимон – 1/2 шт.
  • мелений коріандр – 1/2 ч. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Скумбрію помити, обсушити, видалити нутрощі і хребет з реберними кістками.

Підрізати ножем філе, подрібнюючи невеликі кісточки.

Натерти філе подрібненим часником, посипати коріандром і сіллю.

Поперчити за смаком.

Збризнути соком половинки лимона.

Начинити гілочками кропу і закрити черевце.

Збризнути шкіру зовні соком лимону, присипати коріандром і натерти олією.

Смажити на решітці на середньому жарі, по 7-8 хвилини з кожного боку.

Скумбрія на грилі готова!

Смачного 😉

0 коментарів до “Скумбрія на гриліДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *