Нам знадобиться:
- скумбрія – 1 шт.
- кріп – пучок
- часник – 1 зубчик
- олія – 3 ст. л.
- лимон – 1/2 шт.
- мелений коріандр – 1/2 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Скумбрію помити, обсушити, видалити нутрощі і хребет з реберними кістками.

Підрізати ножем філе, подрібнюючи невеликі кісточки.

Натерти філе подрібненим часником, посипати коріандром і сіллю.

Поперчити за смаком.

Збризнути соком половинки лимона.

Начинити гілочками кропу і закрити черевце.

Збризнути шкіру зовні соком лимону, присипати коріандром і натерти олією.

Смажити на решітці на середньому жарі, по 7-8 хвилини з кожного боку.
Скумбрія на грилі готова!

Смачного 😉

0 коментарів до “Скумбрія на грилі”Додати →