Салат "Фермер"

Салат “Фермер”

Нам знадобиться:

  • шпинат – 50 г
  • бекон – 20 г
  • помідори чері – 30 г
  • печінка куряча – 60 г
  • масло – 20 г
  • медово-гірчична заправка – 40 г

Спосіб приготування:

Листя шпинату промити і висушити, додати медово-гірчичну заправку.

Перемішати.

Викласти на тарілку.

Чері розрізати на половинки.

Викласти на тарілку до шпинату.

На сковорідку з маслом викласти курячу печінку.

Додати бекон, швидко обсмажити.

Акуратно перекласти обсмажену печінку і бекон на тарілку до шпинату і помідорів чері.

Салат «Фермер» готовий!

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат “Фермер”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *