Сирно-фруктовий торт без випічки

Сирно-фруктовий торт без випічки

Нам знадобиться:

Для першого шару:

  • манго – 2 шт.
  • сік манго – 250 мл
  • малина – 100 г
  • сир (творог) – 200 г
  • агар-агар – 2 ч. л.

Для другого шару:

  • кавун – 1/4 частина
  • мартіні – 150 мл
  • сир (творог) – 200 г
  • чорниця – 100 г
  • цукор – 2 ст. л.
  • агар-агар – 2 ч. л.

Для третього шару:

  • кавун – 1/2 частина
  • мартіні – 250 мл
  • цукор – 3-4 ст. л.
  • агар-агар – 3 ч. л.

Для декору:

  • грейпфрут – 1 шт.
  • виноград без кісточок
  • манго

Спосіб приготування:

З 3 роз’ємних форм використовуємо найбільшу і найменшу. Форми змащуємо олією без запаху.

Для першого шару.

Почистити 1 манго і покласти в блендер + сік + цукор, збити до однорідної маси, додати агар-агар, дати закипіти 1-2 хвилини, трохи остудити, перемішати з творогом. Почистити і порізати шматочками друге манго і ввести в масу + малину, акуратно перемішати. Вилити отриману масу у велику форму (форму попередньопотримати в морозилці 15 хвилин) І поставити застигати.

Для другого шару.

Покласти очищений кавун в блендер + мартіні + цукор, збити, додати агар-агар, дати покипіти 1-2 хвилини, трохи остудити, змішати з сиром, додати чорницю, акуратно перемішати і вилити в маленьку форму. Залишити застигати.

Для третього шару.

Очищений кавун покласти в блендер + мартіні + цукор, збити, додати агар-агар, дати покипіти 1-2 хвилини, виключити, трохи остудити.

Приступимо до оформлення нашого торта. На застиглу мангову масу (шар №1) виливаємо частину кавунової основи (шар №3), кладемо в морозилку застигнути,

На застигле желе викладаємо шар №2 (застиглий) декоруємо фруктами за бажанням + заповнюючи порожнечі по колу і заливаємо кавуновим желе. Ставимо застигати в холодильник.

Після того як наш тортик повністю застигне, звільняємо його від форми і подаємо до столу.

Ось так виглядає у розрізі.

Смачного 😉

0 коментарів до “Сирно-фруктовий торт без випічкиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *