Курячі крильця барбекю з паприкою та імбиром

Нам знадобиться:

  • курячі крильця (без крайньої фаланги) – 3 кг (приблизно 40 шт)
  • сіль – 2 ст. л. без гірки
  • винний оцет – 5 ст. л.
  • паприка – 20 г
  • часник – 1 велика головка (розчавити кожен зубчик)
  • цибуля (велика) – 3 шт.
  • оливкова або кунжутна олія – 100 мл
  • суміш перців – 1 ч.л.
  • імбир мелений сухий – 2 ч.л. з гіркою

Спосіб приготування:

Маринувати для дачі або пікніка зручно в пакетах. Взяти 3 великі пакети і вкласти один в інший. Потім зав’язати пакет і рівномірно розподілити крильця і маринад всередині.

Перед смаженням забрати цибулю.

Обсмажувати на грилі з двох сторін до готовності.

Смачного 😉

0 коментарів до “Курячі крильця барбекю з паприкою та імбиромДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *