Домашні ковбаски

Нам знадобиться:

  • філе куряче – 300 г
  • філе свинини – 200 г
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 2 зуб.
  • яйце куряче – 1 шт
  • крохмаль – 0,5 ч. л.
  • масло вершкове – 50 г
  • молоко – 100 мл
  • приправа для курки – 1 ч. л.
  • панірувальні сухарі – 2 ст. л.
  • сіль – 0.5 ч.л.
  • харчова плівка

Спосіб приготування:

Філе курки та свинини нарізати невеликими шматочками. Часник і цибулю очистити і дрібно порубати.

Пропустити все через м’ясорубку.

У фарш додати куряче яйце, м’яке вершкове масло, молоко, крохмаль, панірувальні сухарі, приправу і сіль. Перемішати фарш і знову пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Ковбаски будуть набагато ніжніші.

Сформувати ковбаски. На харчову плівку викласти 2 столові ложки фаршу.

Загорнути ковбаску як цукерку, щільно зав’язавши краї вузлом або затягнувши ниткою.

Налити воду в каструлю і довести до кипіння. Викласти ковбаски в каструлю і варити близько 10 хвилин. Ковбаски при варінні трохи збільшаться. Після цього очистити ковбаски від плівки. Розігріти на сковороді вершкове масло і обсмажити ковбаски з усіх боків до рум’яної скоринки.

Готові домашні ковбаски добре смакують із молодою картоплею.

Готові домашні ковбаски

Смачного 😉

0 коментарів до “Домашні ковбаскиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *