Білоруські колдуни

Білоруські “колдуни”

Нам знадобиться:

  • картопля – 6-7 шт. (середнього розміру)
  • фарш (смачно брати свинячо-яловичий)- 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • часник – декілька зубців
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю натираємо на грубій тертці. Можна скористатись кухонним комбайном. Картоплю солимо, перчимо, додаємо яйце і ретельно перемішуємо. Фарш солимо, перчимо, додаємо порізану цибулю, часник і теж ретельно вимішуємо.

На долоні розрівнюємо картопляний “коржик”, кладемо всередину котлетку з фаршу.

Краями “коржика” закриваємо фарш і формуємо ось такий “колдун”. Формуємо так, поки не закінчаться заготовки.

У сковорідці розігріваємо олію і обсмажуємо “колдуни” з усіх сторін до золотистої скоринки (з боків теж).

Обсмажені “колдуни” складаємо у форму для запікання. Додаємо трішки кип’яченої води, накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 180 градусів. Запікаємо 1 годину.

Подаємо до столу гарячими! До них чудово підходить сметанно-часниковий соус!

Рецепт білоруських "колдунів"

Смачного 😉

0 коментарів до “Білоруські “колдуни”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *