Желе з полуниці

Желе з полуниці

Нам знадобиться:

  • полуниця – 400 г
  • цукор – 80 г
  • желатин – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Желатин висипати в мисочку, залити його невеликою кількістю води. Залишити набухати на 10-15 хвилин.

Взяти половину полуниці (200 г), розрізати кожну на чотири частини. Покласти у каструлю і залити водою (близько 200 мл), поставити варитись.

Довести до кипіння, зменшити вогонь і додати цукор. Варити на малому вогні приблизно 10 хвилин. Збити блендером.

Отриманій масі дати трохи охолонути, після чого додати желатин. Рідку масу процідити і відкласти до повного охолодження.

Другу половину ягід нарізати.

В підготовлену посуду розкласти полуницю, залити масою з желатином і поставити в холодильник на 3-4 години. Після повного застигання желе можна подавати до столу.

рецепт желе з полуниці

Смачного 😉

0 коментарів до “Желе з полуниціДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *