Тістечка Шу

Тістечка Шу з полуничним кремом

Нам знадобиться:

  • цукор – 100 г
  • борошно пшеничне – 300 г
  • вода – 200 мл
  • масло – 200 г
  • яйце – 4 шт.
  • вершки (35%) – 300 мл
  • полуничний сироп – 200 мл

Спосіб приготування:

У зручній для вимішування ємності з’єднуємо 100 г борошна, цукор, кілька крапель харчового барвника і 80 г вершкового масла. Розтираємо за допомогою виделки всі інгредієнти до отримання маслянистої крихти, а потім замішуємо тісто, яке називають “Кракелін”.

Розкачуємо тісто між двох шарів пергаменту (як на фото) товщиною близько 1-2 мм і ставимо в морозилку.

Готуємо заварне тісто: в невеликій каструльці змішуємо воду і 120 г вершкового масла, ставимо каструльку на газ і доводимо її вміст до кипіння.

У киплячу масу додаємо борошно і розтираємо її поки не зникнуть всі грудочки.

Яйця збиваємо на максимальній швидкості міксера протягом 3-4 хвилин.

В добре збиті яйця по столовій ложці вливаємо гарячу заварну частину тіста.

Готове тісто перекладаємо в кондитерський мішок з круглою невеликою насадкою і витискаємо невеликі тістечка круглої форми на деко застелене пергаментом.

Потім дістаємо заморожене пісочне тісто і круглою формочкою робимо невеликі кола, як на фото.

Отримані кола кладемо на тістечко зверху і ставимо в духовку, заздалегідь розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.

Дістаємо заготовки і даємо їм повністю охолонути.

Вершки збиваємо на максимальній швидкості міксера поки вони не загуснуть. Потім невеликими порціями додаємо полуничний сироп. Готовий полуничний крем перекладаємо в кондитерський мішок зі зручною насадкою.

Розрізаємо заготовки на дві частини, як на фото.

На дно заготовки гарно витискаємо крем.

Накриваємо другою частиною заготовки.

Рецепт тістечок Шу

Смачного 😉

0 коментарів до “Тістечка Шу з полуничним кремомДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *