Нам знадобиться:
- печиво (сухе) – 200 г
- вершкове масло – 90 г
- сир (творог) – 150 г
- полуниця – 150 г
- кокосова стружка – 20 г
- цукрова пудра – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Печиво поламати на шматочки і помістити в блендер. Подрібнити печиво в крихту.

Перекласти крихти в іншу ємність. Вершкове масло розтопити і додати в подрібнене печиво. Добре перемішати.

Далі додати сир і цукрову пудру.

Добре вимісити тісто, бажано руками.

Свіжу полуницю почистити, помити.

Від тіста відщипнути невеликий шматочок, скачати в кульку, приблизно завбільшки з волоський горіх, розім’яти в коржик. В серединку коржика покласти ягідку полунички.

Акуратно обліпити ягідку тістом і скачати в кульку. Таким чином, робити кульки, поки не закінчиться тісто. Тісто не липне до рук, з ним дуже приємно працювати.

Кожну кульку обваляти в кокосовій стружці, викласти на блюдо і покласти в холодильник на 20 хвилин, для застигання.

Готові кульки прикрасити за бажанням і можна подавати до столу.

Смачного 😉

0 коментарів до “Сирні кульки з полуницею”Додати →