шоколадний ганаш

Шоколадний ганаш

Нам знадобиться:

  • вершки 20% – 300 мл
  • чорний шоколад 75% какао – 300 г

Спосіб приготування:

Вершки переливаємо в невелику каструльку і відправляємо на плиту. Доводимо до кипіння.

Коли вершки закиплять, вимикаємо газ і кладемо в каструльку шоколад.

Даємо постояти 5-6 хвилин і розмішуємо до однорідної консистенції. Готовий ганаш можна використовувати гарячим: поливати тістечка або десерти, а також повністю остиглим для декорування тортів.

Шоколадний ганаш

Приклад торта, який декорований шоколадним ганашем і цукровою квіткою.

шоколадний торт

Смачного 😉

0 коментарів до “Шоколадний ганашДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *