Гарбузово-апельсиновий торт

Гарбузово-апельсиновий торт

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • борошно – 400 г
  • гарбузове пюре – 400 г
  • яйця – 4 шт.
  • олія – 1 скл.
  • цукор – 300 г
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • кориця – 2 ч.л.
  • подрібнені волоські горіхи – 2/3 скл.
  • цедра 1 апельсина
  • щіпка солі

Для крему:

  • сметана – 600 мл.
  • цукрова пудра – 200 г
  • цукор – 3 ст.л.
  • сік 1 апельсина

Спосіб приготування:

Гарбуз чистимо, нарізаємо на невеличкі шматки і варимо до готовності.

Робимо з відвареного гарбуза пюре.

Яйця збиваємо з цукром.

Додаємо олію, гарбузове пюре і цедру апельсина.

Додаємо борошно, корицю, сіль і розпушувач.

Перемішуємо і додаємо подрібнені горіхи.

Викладаємо ложкою частину тіста на пергамент і формуємо круг діаметром 24 см.

Випікаємо близько 10-15 хв. при температурі 180 градусів 5-6 коржів.

Сік апельсина проварюємо з цукром до загустіння (близько 10 хв). Сметану збиваємо з пудрою і вводимо апельсиновий сироп (холодний).

Перемащуємо кремом коржі. Посипаємо торт подрібненими обрізками коржів або подрібненим печивом. Ставимо в холодильник, щоб торт перейшов.

Гарбузово-апельсиновий торт готовий!

Рецепт гарбузово-апельсинового торта

Смачного 😉

1 коментарів до “Гарбузово-апельсиновий тортДодати →

  1. Дуже смачний тортик вийшов за цим рецептом. Коржі неймовірно ніжні, просто тане в роті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *