Грудка індички, фарширована гарбузом

Грудка індички, фарширована гарбузом

Нам знадобиться:

  • індичка (грудка) – 250 г
  • гарбуз – 50 г
  • фета – 30 г
  • шпинат – 20 г
  • помідори – 50 г
  • червона цибуля – 10 г
  • лайм – 5 г
  • кінза – 10 г
  • йогурт (натуральний) – 50 г
  • огірок – 100 г
  • вершкове масло – 15 г
  • м’ята – 5 г
  • оливкова олія – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками, посолити, поперчити, додати оливкову олію, загорнути у фольгу, запікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. Запечений гарбуз розім’яти виделкою.

Змішати гарбуз з сиром фета.
Додати нарізаний шпинат і перемішати до однорідної маси.

Грудку індички обробити від зайвого жиру, зробити надріз в по товщині грудки.

Начинити підготовленим гарбузовим фаршем.

Викласти фаршировану грудку на розігріту з олією сковороду.
Обсмажити з обох боків до золотистого кольору.

Викласти грудку на деко і запікати до готовності в духовці 14 хвилин при температурі 190 градусів.

Приготувати гарнір. Огірок очистити від шкірки.
Нарізати шматочками.

Лайм очистити від шкірки.
Нарізати дольками.

Цибулю порізати соломкою, помідор шматочками.

Овочі, слайси лайма і зелень з’єднати в мисці, заправити оливковою олією.

Для соусу йогурт перемішати з дрібно нарізаним листям м’яти, посолити.
Додати сік лайма за смаком.

Грудка індички, фарширована гарбузом, сиром фета і шпинатом, з гарніром з овочів в м’ятно-йогуртовій заправці готова!

Рецепт грудки індички, фаршированої гарбузом

Смачного 😉

0 коментарів до “Грудка індички, фарширована гарбузомДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *