Нам знадобиться:
- довгі сосиски (18-19 см) – 2 шт.
- невеликі яйця – 2 шт.
- вершкове масло – 1 ч. л.
- олія – 1 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Кожну сосиску розрізаємо вздовж на 2 частини, не дорізаючи до краю 1-1,5 см.
Попередньо сосиски можна відварити протягом 1-2 хвилин або залити на кілька хвилин окропом.
Підготовлені сосиски вивертаємо навиворіт, з’єднуємо нижні краї і фіксуємо їх зубочисткою.
Якщо сосиски короткі або ламкі, то можна на всяк випадок, закріпити зубочисткою і верхні краї.
На сковорідку вливаємо трохи олії, нагріваємо її, і потім додаємо вершкове масло.
Кладемо сосиски на розігріту сковорідку і обсмажуємо до рум’яної скоринки.
Перевертаємо.
У кожне сердечко вбиваємо по 1 яйцю.
Для того щоб яйця не дуже сильно витікали за межі сосиски, я тимчасово збільшую вогонь і виливаю яйце поступово.
Яєчню смажимо на невеликому вогні. Для того щоб прискорити процес, білок можна в декількох місцях акуратно проткнути виделкою або зубочисткою.
Разом з яєчнею на сковорідці можна зробити грінки-сердечка.
Готову яєчню посолити і поперчити. Вийняти зубочистки і подавати до столу гарячою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Яєчня Серце”Додати →