Нам знадобиться:
- курячі бедра без кістки – 300 г
- помідор – 1 шт.
- огірок – 1 шт.
- болгарський перець – 1/2 шт.
- пекінська капуста – 4 листки
- листя салату – 1 пуч.
- пшеничні коржики або лаваш – 3 шт.
- сметана – 4 ст. л.
- майонез – 2 ст. л.
- паприка – 1/2 ч. л.
- куркума – 1/2 ч. л.
- часник – 3 зуб.
- хмелі-сунелі – 1/2 ч. л.
- оливкова олія – 3 ст. л.
- соєвий соус – за смаком
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Курку, очищену від шкіри і кісток, помити, обсушити і викласти в миску. Додати сіль, хмелі-сунелі і оливкову олію. Перемішати і залишити маринуватись на 10-15 хвилин. Потім курку обсмажити на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки. Накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин до повної готовності.
Всі овочі помити і нарізати на невеликі кубики. Посолити і перемішати.
Для приготування соусу – змішати в мисці сметану, майонез, паприку, куркуму і часник.
Перемішати соус і дати настоятись 5 хвилин.
В центрі лаваша викласти свіжі листки салату. Змастити їх соусом.
Далі на салат викласти овочі в один шар, зверху додати ще трохи соусу.
Наступний шар – курка. І знову соус.
Акуратно загорнути лаваш в рулет, загинаючи низ. Обсмажити готову шаурму на сухій сковорідці по 1 хвилині з кожної сторони. Загорнути низ лаваша в папір або салфетку.
Смачного 😉
0 коментарів до “Домашня шаурма з куркою”Додати →