чіпси цукіні

Чіпси цукіні в пармезані

Нам знадобиться:

  • цукіні – 2 шт.
  • яєчні білки – 2 шт.
  • панірувальні сухарі – 1/2 склянки
  • пармезан (тертий) – 1/2 склянки
  • сіль і перець – за смаком

Спосіб приготування:

Проста і дуже смачна закуска: ніжні чіпси цукіні в хрусткій скоринці з сиру і сухарів. Спочатку наріжте тонкими кружечками цукіні – товщиною приблизно в пів сантиметра.

Натріть сир на тертку. Змішайте його з сіллю, перцем і панірувальними сухарями.

Збийте яєчні білки з чайною ложкою води. Умочіть кожен кружечок цукіні спочатку в яйце, а потім в сирну суміш.

Розігрійте духовку до 220 градусів. Викладіть цукіні на пергаментний папір або на деко, змащене оливковою олією. Випікайте 25-30 хвилин, періодично перевертаючи цукіні. Подавайте теплими.

чіпси з цукіні

Смачного 😉

0 коментарів до “Чіпси цукіні в пармезаніДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *