Нам знадобиться:
- яблука (середнього розміру) – 4 шт.
- цукор – 1 скл.
- борошно – 1 скл.
- яйця – 4 шт.
Спосіб приготування:
До яєць додаємо цукор і збиваємо так, щоб об’єм збільшився в 2-3 рази, від цього буде залежати, наскільки пишним буде сам пиріг.

Всипаємо борошно і продовжуємо збивати до рівномірного змішування.

Яблука нарізаємо часточками (або так, як вам більше подобається).

Тісто з’єднуємо з яблуками.

У змащену форму виливаємо тісто (тісто виходить, як рідка сметана).

Випікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Шарлотка з яблуками готова!

Смачного 😉

0 коментарів до “Шарлотка з яблуками”Додати →