Нам знадобиться:
- болгарський перець – 2 шт.
- яблуко – 1 шт.
- стрілки часнику
- кріп
- спеції Італійські (базилік, паприка, орегано, цибуля, часник) – 2 ст. л.
- томатний сік – 300 мл
- оливкова олія – 2 ст. л.
- фруктоза – дрібка (якщо яблуко солодке – то не потрібно)
Спосіб приготування:
Нарізати овочі та зелень, обсмажити на розігрітій сковорідці в олії до золотистого кольору.
Додати спеції, розмішати, обсмажувати 2-3 хвилини.
Додати сік, після закипання – вогонь зменшити на мінімум, закрити кришкою і уварювати протягом 5 хвилин.
Збити блендером. Зберігати соус Чатні в холодильнику.
Відмінно підійде в якості заправки до рису, макаронів і до м’яса.
Смачного 😉
0 коментарів до “Томатний соус “Чатні””Додати →