Салат "Балканський"

Салат “Балканський”

Нам знадобиться:

  • бринза – 300 г
  • помідор – 2 шт.
  • шинка – 250 г
  • часник – 4 зубчики
  • олія – 2 ст.л.
  • квасоля червона – 350 г
  • майонез – за смаком
  • яйця – 4 шт.
  • перець болгарський – 2 шт.
  • куряче філе – 400 г

Спосіб приготування:

Бринзу натріть на крупній тертці, помідори наріжте середніми кубиками.

Болгарський перець наріжте дрібними кубиками.

Квасолю можна використовувати відварену і охолоджену або консервовану. Перемішайте квасолю з майонезом за смаком.

Викладіть в ємність, в якій ви будете подавати салат, квасолю з майонезом, розподіліть її рівним шаром по дну салатника. Змішайте з невеликою кількістю майонезувідварене і порізане невеличкими шматочками куряче філе. На шар квасолі з майонезом викладіть шар курки з майонезом, посипте його кубиками помідорів.

Часник очистіть і натріть на дрібній тертці, перемішайте його з рафінованою олією. Далі рівномірно посипте салат бринзою. Змастіть сумішшю олії з часником шар сиру.

Нарізану тонкою соломкою, шинку перемішайте з майонезом, викладіть її на сир.

Яйця попередньо зваріть, остудіть, очистіть і відокремте жовтки від білків. Наступні шари салату: натерті на дрібній тертці білки, натерті на дрібній тертці жовтки. Прикрасьте салат смужками подрібненої зелені і болгарського перцю.

Смачного 😉

0 коментарів до “Салат “Балканський”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *