Нам знадобиться:
- бринза – 300 г
- помідор – 2 шт.
- шинка – 250 г
- часник – 4 зубчики
- олія – 2 ст.л.
- квасоля червона – 350 г
- майонез – за смаком
- яйця – 4 шт.
- перець болгарський – 2 шт.
- куряче філе – 400 г
Спосіб приготування:
Бринзу натріть на крупній тертці, помідори наріжте середніми кубиками.
Болгарський перець наріжте дрібними кубиками.
Квасолю можна використовувати відварену і охолоджену або консервовану. Перемішайте квасолю з майонезом за смаком.
Викладіть в ємність, в якій ви будете подавати салат, квасолю з майонезом, розподіліть її рівним шаром по дну салатника. Змішайте з невеликою кількістю майонезувідварене і порізане невеличкими шматочками куряче філе. На шар квасолі з майонезом викладіть шар курки з майонезом, посипте його кубиками помідорів.
Часник очистіть і натріть на дрібній тертці, перемішайте його з рафінованою олією. Далі рівномірно посипте салат бринзою. Змастіть сумішшю олії з часником шар сиру.
Нарізану тонкою соломкою, шинку перемішайте з майонезом, викладіть її на сир.
Яйця попередньо зваріть, остудіть, очистіть і відокремте жовтки від білків. Наступні шари салату: натерті на дрібній тертці білки, натерті на дрібній тертці жовтки. Прикрасьте салат смужками подрібненої зелені і болгарського перцю.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Балканський””Додати →