"Олів'є" з лососем і червоною ікрою

“Олів’є” з лососем і червоною ікрою

Нам знадобиться:

  • картопля – 6 шт.
  • морква – 2 шт.
  • яйця курячі – 2 шт.
  • яйця перепелині – 9 шт.
  • горошок консервований – 3 ст.л.
  • огірок маринований – 3 шт.
  • лосось слабосолений – 200 г
  • мікс свіжих салатів
  • ікра червона – 3 ч.л.
  • майонез – 4-5 ст.л.
  • перець
  • сіль морська

Спосіб приготування:

Картоплю і моркву помити під проточною водою щіткою, відварити до готовності в “мундирах”, остудити, почистити. Відварити курячі та перепелині яйця, остудити в холодній воді, почистити. Перепелині яйця розрізати на дві частини, жовток додати в салат, в білок викласти червону ікру.

Відрізати кілька тонких слайсів лосося для презентації. Нарізати дрібними кубиками картоплю, моркву, огірки, яйця і лосось.

Додати зелений консервований горошок. При бажанні посолити, поперчити. Заправити майонезом.

За допомогою круглої формочки викласти салат на тарілку, прикрасити сумішшю свіжих салатів. Також викласти перепелині яйця з ікрою і слайси лосося.

Смачного 😉

0 коментарів до ““Олів’є” з лососем і червоною ікроюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *