Суп зі шпинатом і квасолею

Суп зі шпинатом і квасолею

Нам знадобиться:

  • біла квасоля – 1/2 скл.
  • шпинат – 200 г
  • лимон – 1/3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • часник – 3-4 зуб.
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • вода – 2 л
  • перець, сіль, орегано – за смаком

Спосіб приготування:

Квасолю замочити на ніч.

Потім відварити її, посолити в кінці варіння.

Цибулю, часник і моркву почистити і порізати. Розігріти в каструлі олію, спочатку трохи обсмажити моркву, потім додати туди часник, слідом за ним і цибулю. Смажити, поки цибуля не стане злегка прозорою.

Після цього вилити в каструлю воду разом з квасолею, яка в ній варилась.

Додати спеції за смаком. Нарізати шпинат, вичавити лимонний сік і додати до супу. Закрити кришку і зняти з вогню. Дати настоятись.

Суп зі шпинатом і квасолею готовий!

рецепт супу зі шпинатом і квасолею

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп зі шпинатом і квасолеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *